unknown

Despre EGO INTERIORS

Daca m-ai fi intrebat in 2017, nici nu indrazneam sa visez ce este EGO acum…

Ce reprezinta EGO INTERIORS?

Reprezinta o companie in plina expansiune cu o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, cateva zeci de mii de metri cubi depozit propriu, peste 400 mp de birouri, cu departamente separate, cu o echipa profesionista, numeroasa, unita, mereu dornica sa faca performanta si sa ajute clientul, doar puneti-ne la incercare!

Cum am reusit acest lucru?

A fost, este si va fi un drum greu spre imposibil, presarat cu momente de suparare si bucurie, insa prin munca, perseverenta si nebunia de a cauta perfectiunea am iesit invingator. De aici au rezultat mii de produse sub brandul EGO, care prin proiectarea lor, multe sunt unice in Romania, fabricarea lor la cele mai inalte standarde, reusesc sa concureze cu brandurile de renume mondial. Am patentat tehnologia Power Colour ca tu clientul nostru sa te bucuri de culoarea perfecta si garantata a obiectelor sanitare pentru multi ani, fara exfolieri, vopsea sarita.

Dupa piata nationala unde am devenit unul dintre liderii livrarii obiectelor sanitare si reper pentru alte afaceri, concuram cu mare success pe o piata competitiva si pretentioasa precum Germania, unde ne puteti gasi produsele atat in Amazon cat si in magazinul nostru egointeriors.de.Brandul Ego Interiors este inregistrat la nivel european. In portofoliul nostru exista pe langa Ego Interiors inca 2 magazine, egospace.ro specializat in comercializarea produselor home-deco si astreeatime.ro unde suntem unici distribuitori pentru aceste minunate igluri fabricate cu mandrie in Romania si exportate in intreaga lume.

Toate aceste motive, echipa, organizarea, depozitarea au facut sa reusim gestionarea unui flux mare de comenzi, lunar expediem cu succes cateva mii de comenzi.

Nu am reusit inca sa atingem perfectiunea, probabil nu vom reusi niciodata, insa TU, clientul EGO poti avea convingerea ca noi o vom cauta, vom face tot posibilul pentru a-ti oferi cele mai bune produse si servicii, incat interactiunea cu noi sa fie una inspre perfectiune.

Mereu aproape de client,

Fondator EGO INTERIORS

Top